icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 13 december 2019

APH behaalt productie van 500.000 ton asfalt

APH B.V., één van de grootste asfaltproducenten van Nederland, sluit het jaar heel mooi af. Met de jaarproductie gaat het de goede kant op; de centrale heeft onlangs een productie van 500.000 ton aan asfalt geproduceerd! Wij feliciteren het team van APH met deze prestatie!

Naast het produceren van asfalt, investeert APH volop in het ontwikkelen van duurzame asfaltmengsels die minder belastend zijn voor het milieu. De eerste Lage Temperatuur Asfaltmengsels (verwerkt bij 90˚C) en met hoge recyclingpercentages zijn inmiddels bij APH verkrijgbaar.

Gebr. Van Kessel heeft een deelneming in APH B.V. De centrale voorziet onze afdeling wegenbouw jaarlijks van de benodigde asfaltmengsels voor de aanleg van wegen en terreinen.