icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 26 januari 2018

BMU-systeem Bronbemaling innoveert verder met 'grondwater-app'

Van Kessel Bronbemaling tilt haar BMU-systeem (Bemaling Monitorings Unit) naar een hoger niveau met de lancering van de ‘grondwater-app’. De ‘grondwater-app’ is een mooie aanvulling op het bestaande BMU-systeem, waarmee grondwaterstanden en bemalingsinstallaties gemonitord en beheerst kunnen worden. Met de nieuwe ‘grondwater-app’ wordt op een betrouwbare, snelle en adequate manier de debiet- en grondwaterstandhistorie opgebouwd.

Hans Hoogerbrugge, bedrijfsleider van Van Kessel Bronbemaling legt uit: “Met de nieuwe app behoren handgeschreven debiet- en grondwaterstanden en de papieren verwerking daarvan tot het verleden. Wij bieden de opdrachtgever en bevoegd gezag hiermee niet alleen realtime inzicht maar ook een correcte administratie. De opdrachtgever wordt daarmee verder ontzorgd”.

De ‘grondwater-app’ is dé ideale oplossing voor het verwerken van handmatig gemeten debiet – en grondwaterstanden. De gebruiker van de app kan direct de gemeten debiet- en grondwaterstanden secuur, eenvoudig en overzichtelijk verwerken. Dit resulteert in een grotere betrouwbaarheid van de metingen. Bovendien levert het een enorme tijdsbesparing op. De data uit de app zijn na de verwerking direct zichtbaar voor opdrachtgever en bevoegd gezag in rapport- en grafiekvorm.