icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 maart 2017

Gebr. Van Kessel draagt bij aan Boomfeestdag

Als veelzijdige aannemer houdt Gebr. Van Kessel zich ook bezig met onderhoud. Zo ook bij de gemeente Roermond. Sinds 2017 heeft Gebr. Van Kessel een onderhoudsbestek van deze gemeente in haar portefeuille.

In opdracht van gemeente Roermond heeft Gebr. Van Kessel Onderhoud onlangs, samen met Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, een meerwerk verricht bij de Synergieschool.

De werkzaamheden omvatten het zorgdragen van de groenvoorziening waaronder de aanplant van het plantsoen, het aanplanten van een negental bomen, het inzaaien van gras en het plaatsen van een bank. Deze werkzaamheden werden geïntegreerd met de jaarlijkse boomplantdag.

Van te voren werd door Gebr. Van Kessel het plantgat van de negen bomen gereed gemaakt, waarna de kinderen van de school de leuke taak kregen om het gat dicht te scheppen. Dit gebeurde op woensdag 22 maart 2017 tijdens de Boomfeestdag.