icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 13 december 2018

Deelname InfraTech 2019

Van 15 t/m 18 januari a.s. nemen wij deel aan de InfraTech 2019. De InfraTech is de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. De beurs vindt plaats in de Ahoy in Rotterdam.

Op onze stand (nummer 1.026, in hal 1) informeren wij u graag over onze asfaltmengsels, waaronder twee nieuwe soorten Lage Temperatuur Asfalt: KonwéCO2 en KonwéFoam. KonwéCO2 wordt geproduceerd bij een lage temperatuur van ca. 90˚C én beschikt over een zeer hoog recyclingpercentage van 85% tot 100%. KonwéFoam is een hoogwaardige productietechniek met schuimbitumen, die gebruik maakt van een lage productietemperatuur van ca. 115˚C.

Op de stand is ook volop aandacht voor een unieke circulaire productietechniek die tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met firma Circulus. Bij deze duurzame productietechniek worden twee reststromen, bestaande uit plastic en bermgrasvezels, ingezet als een circulair materiaal dat vervolgens wordt omgezet in diverse bio-based producten. Op de stand is een aantal resultaten tentoongesteld, waaronder een bio-based bermplankje.

Kortom, een bezoek aan deze vakbeurs is de moeite waard!

Wij hopen u op deze beurs te mogen begroeten.

Tot ziens in de Ahoy in Rotterdam!