icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 03 augustus 2018

Deelname Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 26 en 27 september a.s. nemen wij deel aan de Vakbeurs Openbare Ruimte. De Vakbeurs Openbare Ruimte is al jaren de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte in Nederland. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op onze stand (nummer 4.3.56) staan wij klaar om u alles te vertellen over onze producten en diensten op het gebied van wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO).

Kortom, een bezoek aan deze vakbeurs is de moeite waard!

Wij hopen u op deze beurs te mogen ontmoeten. Tot ziens in de Jaarbeurs Utrecht!