icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 maart 2019

Definitieve gunning voor multifunctionele sportaccommodatie in Rucphen

Gemeente Rucphen heeft de opdracht voor de ontwikkeling van een multifunctionele sportaccommodatie (MSA) inclusief een wieler- en atletiekbaan definitief gegund aan Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. De sportaccommodatie wordt gerealiseerd in het ‘Leisuregebied Binnentuin’ in Rucphen. De ontwikkeling van de Binnentuin is één van de speerpunten van de Toekomstvisie Puur Rucphen 2030 van de gemeente Rucphen.

De realisatie van de MSA bestaat onder andere uit het opbreken en verplaatsen van de bestaande atletiekbaan. Rondom de nieuwe atletiekbaan realiseren wij een prachtig groen ingericht landschap, waarin wij een wielerbaan aanleggen, compleet voorzien van fietsers- en voetgangersbruggen. De handbalvereniging krijgt een nieuw veld, voorzien van een asfalt-toplaag en het bestaande handbalveld wordt gerenoveerd. Voor de verenigingen leggen wij een nieuw parkeerterrein aan. De hele accommodatie, inclusief de wielerbaan, wordt tevens voorzien van een moderne verlichtingsinstallatie.  

De werkzaamheden starten medio maart en zullen naar verwachting eind juli gereed zijn.