icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 31 augustus 2018

Definitieve gunning Waalhaven Zuid aan Gebr. Van Kessel

Gebr. Van Kessel Wegenbouw (rayon West) heeft de definitieve gunning ontvangen voor het project ‘Herinrichting openbare ruimte Waalhaven Zuid’. De gunning werd ons eind juni verleend door de vier opdrachtgevers, Havenbedrijf Rotterdam, Stedin Netbeheer, Evides en Gemeente Rotterdam, op grond van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De opdrachtgevers gaan Waalhaven Zuid toekomstvast herontwikkelen tot een aantrekkelijk hoogwaardig bedrijventerrein.

Het project is opgedeeld in vier werkgebieden: herinrichting van de infrastructuur (verhardingen), vervangen van gas en elektra, het vervangen van drinkwaterleidingen en het vervangen/herstellen van de riolering. Onze werkzaamheden bij dit project omvatten de herinrichting en het vervangen van de verhardingen en riolering. Voor de werkzaamheden aan de kabels en leidingen zetten wij onderaannemer Van Vulpen in.

Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid heeft een hoge economische potentie door zijn gunstige ligging, maar is inmiddels verouderd. Zowel het bedrijventerrein als openbare ruimte worden compleet vernieuwd en ingericht. De start van de werkzaamheden staan gepland voor oktober 2018. Als alles volgens planning verloopt wordt het project in september 2021 opgeleverd.