icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 05 juli 2019

Drone-beelden realisatie multifunctionele sportaccommodatie (MSA) te Rucphen

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek legt momenteel de laatste hand aan de multifunctionele sportaccommodatie (MSA) te Rucphen. Ten tijde van het aanleggen van de wieler- en atletiekbaan zijn onze werkzaamheden met een drone-camera gefilmd. Zie hieronder de video.

De realisatie van de MSA bestond onder andere uit het opbreken en verplaatsen van de bestaande atletiekbaan. Rondom de nieuwe atletiekbaan realiseerden wij een landschap, waarin wij een wielerbaan aanlegden, compleet voorzien van fietsers- en voetgangersbruggen. De handbalvereniging kreeg een nieuw veld, voorzien van een asfalt-toplaag en het bestaande handbalveld is gerenoveerd. Voor de verenigingen hebben wij een nieuw parkeerterrein aangelegd. De hele accommodatie, inclusief de wielerbaan, is tevens voorzien van een moderne verlichtingsinstallatie. 

De sportaccommodatie is gerealiseerd in het ‘Leisuregebied Binnentuin’ in Rucphen. De ontwikkeling van de Binnentuin is één van de speerpunten van de Toekomstvisie Puur Rucphen 2030 van de gemeente Rucphen.