icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 11 april 2017

Gebr. Van Kessel breidt materieelpark uit met mobiele graafmachine van Hitachi

Na de recente uitbreiding met de Unimog is het materieelpark van Gebr. Van Kessel opnieuw uitgebreid met een nieuwe machine, de Hitachi ZX 140 W-6.

Deze mobiele graafmachine zet volop in op veiligheid en geeft daarom een duidelijk geluidssignaal af als hij in beweging komt. Tevens is de graafmachine voorzien van een 360 graden-camerasysteem. De camera’s bevinden zich aan de vier zijden van de machine en zijn gekoppeld aan een monitor. Hierdoor ziet de machinist het bovenaanzicht van de machine op een display.

De Hitachi ZX 140 W‑6 biedt uitstekende stabiliteit, krachtig rij- en zwenkvermogen en indrukwekkende hefcapaciteit. De machine is bovendien voorzien van een draaikantelstuk, waardoor de bak kan bewegen als een soort polsgewricht.

De Hitachi-graafmachine wordt vanaf heden volop ingezet op projecten van Gebr. Van Kessel.