icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 maart 2017

Gebr. Van Kessel ondertekent convenant duurzaam beton

De gemeente Tilburg heeft met het Netwerk Betonketen en 24 ondernemingen afspraken gemaakt voor duurzamer beton. Op 24 maart 2017 ondertekenden de partijen, waaronder Gebr. Van Kessel, het convenant ‘duurzaam beton’. Hiermee geven ze aan dat ze zich, in de periode 2017 tot 2020, actief gaan inzetten voor de uitvoering van duurzame maatregelen ten behoeve van het verhogen van het hergebruik en het verlagen van de CO2-uitstoot.

Convenant

De afspraken passen goed bij de ambitie van de gemeente Tilburg, die in 2045 wil werken volgens een zogenoemde circulaire economie. Dit is een systeem waarbij je producten en grondstoffen maximaal hergebruikt en waarin je de waarde zoveel mogelijk behoudt.

  

Bij Gebr. Van Kessel staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom draagt zij graag haar steentje bij aan dit mooie initiatief.

 

Voor meer informatie: Betonketen