icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 januari 2019

Gebr. Van Kessel ontvangt ‘Beste Werkgevers’-keurmerk met 1 ster

Gebr. Van Kessel is beloond met het ‘Beste Werkgevers’-keurmerk van Effectory. Wij hebben 1 ster ontvangen en dragen daarmee dit jaar het keurmerk ‘Beste Werkgever 2018-2019. Ook onze collega’s van KWS ontvingen het keurmerk met 1 ster.

In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Wij zijn verheugd dat onze collega’s hebben aangegeven dat ze trots zijn om bij ons te werken. Van de 12 bedrijven met sterren in de bouw- en infrastructuur waren er 11 VolkerWessels-ondernemingen.

Uit het onderzoek blijkt dat een aantal onderwerpen belangrijk zijn in het bepalen van de keuze of je graag bij je werkgever wilt blijven werken. Je moet je er in de eerste plaats prettig en gewaardeerd voelen, je kunnen ontwikkelen en gestimuleerd worden te blijven leren, balans vinden tussen je werk en privéleven. Dat betekent dat er ook aandacht moet zijn voor gezond- en fitheid. Bij Gebr. Van Kessel werken ruim 400 vakmensen. Onze mensen zijn de belangrijkste ambassadeurs naar klanten, relaties, naar elkaar en naar de arbeidsmarkt.

Samen trots
Naast onze ster ontvingen nog eens tien VolkerWessels ondernemingen een ster, waaronder onze collega’s van KWS. De Groot Vroomshoop won zelfs de titel voor ‘Beste Werkgever 2018-2019’ – met de maximale 3 sterren.

De totale lijst met VolkerWessels-ondernemingen die één of meerdere sterren ontvingen:

★★★De Groot Vroomshoop

★★Stam - De Koning Bouw

★★Visser & Smit Bouw

★Aveco de Bondt

★Gebr. Van Kessel

★HOMIJ

★KWS

★Rottinghuis' Aannemingsbedrijf

★Vialis

★Visser & Smit Hanab

★VolkerRail NL

Gebr. Van Kessel feliciteert alle VolkerWessels-collega’s met de behaalde resultaten!