icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 04 april 2019

Gebr. Van Kessel samen met VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland

Van 9 t/m 11 april a.s. is Gebr. Van Kessel samen met het VolkerWessels-concern aanwezig opĀ Building HollandĀ in de RAI in Amsterdam.

Op de interactieve VolkerWessels-stand (standnummer 10.20 & 10.21) wordt de diversiteit van VolkerWessels getoond onder het motto ‘Bouwen aan een betere levenskwaliteit’. Uiteraard is er op de stand veel aandacht voor VolkerWessels-innovaties, waaronder ook voor onze biobased productietechniek (samen met Circulus B.V.). Diverse biobased producten zijn tentoongesteld, zoals bermpalen, picknicktafels en bloempotten. Deze producten zijn gemaakt van bermgras en gerecycled plastic.

Building Holland is hét 3-daagse innovatie-event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Dit jaar is het thema circulariteit, digitalisering, energietransitie, renovatie en transformatie. 

Wij hopen u op de VolkerWessels-stand te mogen ontmoeten! Voor gratis toegangskaarten klik hier.

Ook directeur CSR, Lars van der Meulen van VolkerWessels nodigt u graag uit. Zie hier de video.