icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 02 september 2019

Gebr. Van Kessel verwelkomt Ab de Jong als nieuwe directeur

Koninklijke Volkerwessels onderneming Gebr. Van Kessel verwelkomt met ingang van heden een nieuwe algemeen directeur. Ab de Jong zal de Gebr. Van Kessel-bedrijven, met specialismen op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek, voortaan gaan leiden. Ab de Jong volgt daarmee Tonny de Morée op, die na een dienstverband van maar liefst 43 jaar, met pensioen is gegaan. Ab de Jong is geen onbekende binnen de infra-business. Zo vervulde hij posities bij Hazeleger Wegenbouw, de HBG-groep en de Koninklijke BAM. De afgelopen jaren was Ab de Jong directeur van KWS Infra vestiging Zwolle.

Ab de Jong zal in zijn leiderschap ondersteund worden door twee operationeel directeuren, te weten Jaap Kamp en Jan de Morée, die vorig jaar zijn aangesteld. De drie vormen samen een stevige basis die belangrijk is om de sterke positie van de verschillende Gebr. Van Kessel-bedrijven te bewaken en verder uit te bouwen. De totale directie zal zich gaan richten op de verdere professionalisering met een sterke focus op efficiënt werken, het waarborgen van de kwaliteit en duurzame innovaties.

“Ik heb enorm zin in deze uitdaging! Gebr. Van Kessel is een verrassend veelzijdige organisatie met diverse specialismen in huis. Bovendien zit een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijk hier in het DNA ingebakken. Juist dat zijn voor mij solide pijlers”, aldus Ab de Jong.