icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 november 2019

Gebr. Van Kessel wint klanttevredenheidspluim voor werkzaamheden Zeelandbrug

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken & Producten won afgelopen week de ‘klanttevredenheidspluim’ voor het conserveren van de pijlers van de Zeelandbrug. De prijs werd toegekend door onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy aan de ‘meest tevreden klant’ tijdens de uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs 2019. Na onderzoek onder alle 35 voorgeselecteerde schilderprojecten bleek onze opdrachtgever, de provincie Zeeland, de meest tevreden opdrachtgever te zijn.

Namens de provincie Zeeland was Sybren Stelpstra, senior projectleider Natte Infrastuctuur, bij de prijsuitreiking aanwezig. Hij complimenteerde ons ter plaatse nogmaals voor de geleverde kwaliteit en de betrokkenheid. Namens het team van Gebr. Van Kessel Speciale Technieken & Producten namen bedrijfsleider Bert Maessen en uitvoerder Mario Heesakkersde prijs in ontvangst.

“Dit is een erkenning voor een geweldige teamprestatie”, aldus een trotse Jan de Morée, operationeel directeur bij Gebr. Van Kessel. ”Wij bedanken onze opdrachtgever voor dit enorme compliment!”

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken & Producten verrichtte de werkzaamheden aan de iconische Zeelandbrug vanaf hoogwerkers op werkschepen. Er is meer dan 40.000 m2 aan beton geconserveerd. Dit bestond uit 54 pijlers en 26 liggers aan de westkant van de Zeelandbrug.

De uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs wordt jaarlijks georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl. Met deze vakprijs wil de organisatie het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen en bijzonder schilder-/onderhoudswerk belonen.

Voor meer informatie: https://www.schildersvakprijs.nl/