icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 17 september 2018

Gebr. Van Kessel toont nieuwe circulaire oplossingen op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 26 en 27 september a.s. nemen wij deel aan de Vakbeurs Openbare Ruimte (standnummer 4.3.56). Op deze vakbeurs presenteren wij onze nieuwste circulaire oplossingen.

Lage Temperatuur Asfalt
Op de beurs informeren wij u graag over ons nieuwe Lage Temperatuur Asfalt, KonwéCO2 en KonwéFoam. KonwéCO2 wordt geproduceerd bij een lage temperatuur van ca. 90˚C én beschikt over een zeer hoog recyclingpercentage van 85% tot 100%. KonwéFoam is een hoogwaardige productietechniek met schuimbitumen, die gebruik maakt van een lage productietemperatuur van ca. 115˚C.

Gebr. Van Kessel en Circulus starten met circulaire (biobased) productie
Op de stand is ook volop aandacht voor een unieke circulaire productietechniek die tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met Circulus. Beide bedrijven bundelden onlangs hun krachten. Gezamenlijk met overheden worden circulaire oplossingen bedacht waarbij interne afvalstromen worden verwerkt tot duurzame bouwstoffen. Hierdoor wordt CO2 ingevangen en de CO2-impact verminderd. Bij de nieuwe duurzame productietechniek worden twee reststromen, bestaande uit plastic en bermgrasvezels, ingezet als een circulair materiaal dat vervolgens wordt omgezet in diverse biobased producten. Circulus zal zowel het concept als de biobased producten verder in de markt zetten. Op de beurs tonen wij u graag enkele eerste resultaten!

Natuurlijk staan wij ook klaar om u alles te vertellen over onze reguliere producten en diensten op het gebied van wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO).

Wij hopen u op deze beurs te mogen ontmoeten.

Tot ziens in de Jaarbeurs Utrecht!