icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 24 oktober 2016

Groot asfaltonderhoudswerk N836 / N837

De provinciale wegen N836 en N837 tussen Andelst en Heteren worden door Gebr. Van Kessel Wegenbouw voorzien van nieuw asfalt.

N836 837 nacht frees en auto

Geluid reducerend asfalt

In het project worden diverse soorten asfaltdeklagen verwerkt. Op de fietspaden tegen de rijbaan wordt rood asfalt aangebracht, op de vrij liggende fietspaden zwart asfalt. De kernen bij Andelst en Zetten worden voorzien van geluid reducerend asfalt en op de overige delen wordt een traditioneel asfaltmengsel verwerkt.

Beperkte hinder

Om het verkeer en de omgeving van de A15 maximaal te ontlasten werd in de periode van 6 t/m 19 oktober in de nachten het gedeelte van de N836 rondom de A15 uitgevoerd. Dit is het gedeelte tussen Andelst en Zetten. Het gedeelte N836 tussen Zetten en Indoornik en het gedeelte N837 tussen Indoornik en Heteren wordt in de periode van 24 oktober tot en met 18 november uitgevoerd. Tot slot wordt in het weekend van 19/20 november de N837 ter hoogte van De Poort van Gelderland het asfalt vervangen.