icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 29 maart 2018

Herinrichting Dongen levert gemeente nominatie op

In opdracht van de gemeente Dongen is Gebr. Van Kessel Wegenbouw onlangs gestart met de herinrichting van de Vaartweg. Het project kreeg deze maand de nodige publiciteit: onze opdrachtgever, de gemeente Dongen, is genomineerd voor de GemeentePioniers-Award.

Dongen

Tijdens de werkzaamheden aan de Vaartweg worden de bestaande fundering en verharding verwijderd. Daarna worden de persriolering en de nieuwe gewapende fundering in fases aangebracht. De nieuwe verharding bestaat uit straatwerk, asfalt en rode coating. Na het plaatsen van beschoeiingen worden de bermen netjes afgewerkt. Tevens realiseren wij hier duurzame boomgroeiplaatsen die speciaal worden aangelegd om de bomengroei te verbeteren door optimale condities te bieden.

Communicatieproef met Whatsapp
Bereikbaarheid en informatievoorziening voor de bedrijven en omwonenden staan bij dit project voorop. De gemeente Dongen heeft daarom ingezet op een proef met WhatsApp. Omdat voor ons, als aannemer, een goede omgevingscommunicatie ook van groot belang is, werken wij hier natuurlijk graag aan mee! Alle partijen houden elkaar eenvoudig op de hoogte met vragen en meldingen via de groepsapp. De samenwerking verloopt optimaal en de ervaringen zijn erg positief. Deze video, met onze collega Cees Heesbeen, geeft meer uitleg: 

Door het inzetten van WhatsApp is de gemeente genomineerd voor de GemeentePioniers-Award 2018. Deze award wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan een gemeente die de online dienstverlening op een verrassende en innovatieve manier heeft ingericht. Op 28 maart jl. heeft Gemeente Dongen deze publieksprijs gewonnen!