icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 03 juli 2018

IJzerman behaalt wederom trede 3 op de veiligheidsladder

IJzerman heeft zich voor het derde jaar op rij gecertificeerd voor trede 3 op de Veiligheidsladder. Hiermee toont IJzerman aan dat het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie nog altijd stabiel is en een stevige basis vormt.

Ook in de toekomst zal dit bij IJzerman gestimuleerd blijven worden. IJzerman heeft namelijk de ambitie door te groeien naar een veiligheidsbewustzijn behorend bij niveau 4 van de Veiligheidsladder.

De Veiligheidsladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De Veiligheidsladder is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.