icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 maart 2018

Lidmaatschap VBR voor Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten, specialist in o.a. betonreparaties, is officieel lid geworden van het VBR (Vereniging van Gecertificeerde Beton-Reparatiebedrijven).

VBR-bedrijven zijn meedenkende partners die in het belang van hun klant handelen. Zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle VBR-bedrijven zijn gespecialiseerd in het constructief repareren en onderhouden van beton.

Het lidmaatschap is een logische stap volgens de twee bedrijfsleiders Bert Maessen en Michel Hoeke van Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten. “Het bewijst dat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant bij ons voorop staan”, aldus Michel Hoeke. “En daar zijn wij erg trots op”, voegt Bert Maessen toe.

Interview
Zie ook het interview met Bert Maessen en Michel Hoeke op de VBR-website: https://www.vbr.nl/nieuwsbericht/gebr-van-kessel-speciale-technieken-en-producten-sluit-zich-aan-bij-de-vbr