icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 04 juni 2019

Officiële opening energieneutraal sportpark in Schiedam

Op 1 juni jl. vond de officiële opening van het energieneutrale sportpark in Schiedam plaats. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is hoofdaannemer van dit project. Op het sportpark bevinden zich twee multifunctionele sportgebouwen en bijbehorende sportvelden, drie voetbalverenigingen, een commerciële catering, een kinderdagverblijf, een praktijk voor fysiotherapie en een squash- en cricketvereniging.

De bouw van het sportpark is onderdeel van de vervolgfase Park Harga. Het park valt onder het gemeentelijke programma ‘Schiedam in Beweging', waarmee de gemeente Schiedam nieuwe mogelijkheden ontwikkelt voor sport, wonen en groen.

Zie hieronder het interview van jw tv Schiedam met onze bedrijfsleider Lourens Rink.