icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 28 november 2019

Prachtige cijfers op prestatiemeting bij project Noordwaard

Rijkswaterstaat complimenteerde Gebr. Van Kessel Onderhoud afgelopen oktober met prachtige cijfers op de prestatiemeting voor het project Noordwaard. Daarbij werd het team geprezen voor hun openheid in houding en gedrag.

Gebr. Van Kessel Onderhoud voert alweer ruim vier jaar het onderhoud aan de Noordwaard uit. Een uniek project waarbij wij hulp krijgen van diverse grazers. Het team startte in 2015 met een mooie 7,6 op de prestatiemeting en verhoogde het gemiddelde cijfer dit jaar naar een verbluffende 9,8.

De prestatiemeting van Rijkwaterstaat omvat een meting naar de wijze waarop aan de contractuele verplichtingen voldaan wordt tijdens de uitvoering van de opdracht. Daarbij ligt de focus op houding en gedrag. De behaalde cijfers zijn een mooie prestatie waarop wij met zijn allen trots mogen zijn.