icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 09 juli 2018

Succesvolle vacaturedag in Buren

Op 7 juli jl. vond in Buren onze Gebr. Van Kessel-vacaturedag plaats. De dag trok veel bezoekers en wij kijken terug op een succesvolle dag. Inmiddels zijn de eerste sollicitatiegesprekken ingepland!

Op het buitenterrein van ons hoofdkantoor in Buren waren diverse materieelstukken opgesteld, zoals een gehele asfaltset, een Boxer 100 en de Unimog. Er werden rondleidingen gegeven inclusief een uitleg over het materieel. Ook was er een demonstratie over betonreparaties en lagen er verschillende soorten kunstgras (t.b.v. sport en cultuurtechniek) op het terrein. Collega’s vanuit diverse vakgebieden vertelden over hun eigen werkzaamheden binnen onze organisatie. Zo waren een werkvoorbereider en een calculator aanwezig die middels een beeldscherm heel concreet inzicht gaven in hun dagelijkse werkzaamheden. Afdeling P&O beantwoordde de vragen over de vacatures en verzamelde de ingevulde contactformulieren.

Wij bedanken alle bezoekers voor hun komst!

Indien u verhinderd was en toch interesse hebt in één van onze vacatures, kijk dan op onze vacaturepagina.