icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 07 maart 2019

Timelapse: Terreininrichting Jaarbeursplein Utrecht door Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft onlangs de terreininrichting van het nieuwe Jaarbeursplein voltooid. Door middel van (timelapse) camera’s zijn onze werkzaamheden gedurende een jaar vastgelegd.

Wij nodigen u uit om ‘versneld’ mee te kijken naar deze video van onze werkzaamheden. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en kijken terug op een prettige samenwerking met de Bouwcombinatie Jaarbeursplein en alle bouwers!

Het vernieuwde Jaarbeursplein, met een ondergrondse parkeergarage, bevindt zich in het hart van Utrecht. Het plein is in opdracht van gemeente Utrecht gerealiseerd door VolkerWessels-ondernemingen Van Hattum en Blankevoort en Visser & Smit Bouw in de Bouwcombinatie Jaarbeursplein. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek verzorgde als partner van de bouwcombinatie de totale terreininrichting van het plein en was onder andere betrokken bij het advies, het ontwerp en de realisatie van het ‘tapijt’ van Schots natuursteen.