icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 01 juni 2018

Twee nieuwe asfaltafwerkmachines voor Gebr. Van Kessel

Het materieelpark van Gebr. Van Kessel is onlangs uitgebreid met twee moderne rupsasfalteermachines van het merk Vögele, type Super 1900-3i. De machines beschikken over een schone Cummins-motor met een vermogen van 142 kW. Vanzelfsprekend voldoet deze motor aan de hoogste norm (Tier 4f). Het basisgewicht per machine is ruim 21 ton.

Beide machines zijn voorzien van LED-verlichting en een zogenaamde Pavedock Assistant, om de chauffeur middels een soort stoplicht te laten weten wanneer hij kan lossen. De machines hebben beiden een aanpassing ondergaan waarbij het dak is verlengd naar de achterzijde. De balkman kan zo ook onder een afscherming staan. Tevens zijn zij voorzien van extra opklapbare zijramen. De balk van de machines heeft een basisbreedte van 2,55 meter en is uitschuifbaar tot maximaal 5 meter.

De nieuwe machines vervangen twee vergelijkbare machines uit 2010 en blinken inmiddels langs de Nederlandse wegen in onze oranje bedrijfskleur.