icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 18 april 2019

Volop lente langs de A9 bij Badhoevedorp

In opdracht van Combinatie BadhoeverBogen (CBB) is Van Kessel Sport en Cultuurtechniek momenteel bezig met de aanplant van meer dan 2500 bomen langs de snelweg A9 ter hoogte van Badhoevedorp. In het najaar van 2018 hebben wij hier ook ruim 300.000 bloembollen gepoot. Dit levert een mooie aanblik op. De narcissen staan momenteel volop in bloei!

De bomen worden aangeplant in een strak stramien, waarbij ook enkele stroken zijn vrijgehouden voor de aanplant van bloembollen. In deze stroken is het bloembollen-mengsel ‘Eindhoven’ toegepast. Dit mengsel dat uit een mix van bloemen bestaat, waaronder narcissen, zorgt voor een continue bloei in de periode februari t/m juni. De machinale aanplanting gebeurde met een speciale plantmachine. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van een bloembollenbedrijf.

Combinatie BadhoeverBogen realiseerde in 2018 de omlegging van de A9.