Gebr. Van Kessel Buren

Contactgegevens

Kornedijk 7a
4116 CE Buren

Postbus 710
4116 ZJ Buren

T +31 344 57 85 78
F +31 344 57 86 00
E info@kessel.nl
I http://www.kessel.nl

Gebr. van Kessel is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne onderneming met meerdere vestigingen. Korte lijnen in de organisatie en betrokken medewerkers met een voortdurend streven naar kwaliteit, maken het mogelijk om in te spelen op veranderingen.

 

De aanleg en het onderhoud van infrastructuur vormen onze kernactiviteiten. Al meer dan een halve eeuw zijn wij actief in het aanleggen en onderhouden van wegen, parkeervoorzieningen, bedrijfsterreinen, binnenstedelijke reconstructies, het bouw- en woonrijp maken van terreinen, rioleringswerkzaamheden en bergbezinkbassins. Kortom: Gebr. van Kessel kent zowel boven als onder de grond de weg.

Dat is de kracht

Sinds de oprichting van Gebr. van Kessel in 1950, door de broers Kees en Gerrit van Kessel, is er veel gebeurd. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een moderne holding met werkmaatschappijen. Gebleven is de cultuur van het familiebedrijf: een platte organisatie met korte lijnen, betrokken personeel en een voortdurend streven naar kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen van de opdrachtgevers.

De visie, durf en het dynamisch ondernemerschap van de twee oprichters staan nog steeds model voor onze huidige strategie. Groot genoeg om alle projecten zelfstandig uit te voeren, maar nog altijd klein genoeg om in elke situatie snel en flexibel te reageren, dat is de kracht van Gebr. van Kessel.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.