Gebr. van Kessel Wegenbouw B.V.
Rayon Oost/Zuid

Contactgegevens

Kornedijk 7a
4116 CE Buren

Postbus 710
4116 ZJ Buren

T +31 344-578578
F +31 344-578600
E info@kessel.nl
I http://www.kessel.nl

KVK gegevens:
000011016659

Binnen het totale dienstenpakket neemt de wegenbouw en het onderhoud van wegen een belangrijke plaats in. Direct verbonden met wegenbouw is de productie en verwerking van asfalt. Gebr. van Kessel heeft een asfaltcentrale in Hoogblokland nabij Gorinchem. De asfaltcentrale is gesitueerd op een centraal gelegen locatie met goede aan- en afvoerwegen. De snel voortschrijdende techniek op het gebied van asfalt vereist zowel in de productiefase als tijdens de verwerking grote aandacht. Nieuwe investeringen in moderne apparatuur zijn voortdurend nodig om te kunnen voldoen aan de wisselende eisen van de markt. Onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen vindt plaats in eigen laboratoria. Systematische kwaliteitszorg is een zaak van de hoogste prioriteit. Dagelijks worden vele tientallen monsters van verschillende soorten asfaltmengsels gecontroleerd.

 

Gebr. van Kessel legt niet alleen nieuwe wegen aan, maar levert ook een bijdrage aan het onderhoud van wegen en bermen in het gehele land..

Gebr. van Kessel Wegenbouw Deelnemingen:

- Nederlands Wegenmarkeerbedrijf (NWM)

- van Straten Geleiderail

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.