Van Kessel Sport en Cultuurtechniek B.V.

Contactgegevens

Kornedijk 7a
4116 CE Buren

Postbus 710
4116 ZJ Buren

T +31 344 57 85 20
F +31 344 57 86 01
E info@kessel.nl
I http://www.kesselsport-cultuur.nl

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is een veelzijdige aannemer, die zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van sport- en recreatieprojecten en cultuurtechnische werken. Dit betreffen zowel grond-, drainage- en bronneringswerken, aanleg en onderhoud van het IFCO-systeem. Ook groenprojecten van bedrijfstuin tot landschappelijke inrichting en dak- en gevelgroen behoren tot de disciplines.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft het productcertificaat van ISA-sport. Hiermee zijn wij gecertificeerd voor de aanleg van alle buitensportaccommodaties volgens de NOC*NSF-normen. Tevens zijn wij voor ontwerp en uitvoering ISO 9001, BSO 14001 en VCA** gecertificeerd. Daarnaast zijn we in het bezit van het Groenkeur certificaat Groenvoorziening.

Bronbemaling wordt uitgevoerd onder de handelsaam Van Kessel Bronbemaling. Hiervoor zijn wij gecertificeerd conform BRH 2100, protocol 2101 Mechanisch boren.

 

Verticale drainage voeren wij uit onder de handelsnaam ViaDrain. 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.