17.07.13

A28 tussen Maarn en Hoevelaken opengesteld

In week één van 2013 gingen alle lichten op groen om de werkzaamheden aan de A28 Noord tussen Maarn en Hoevelaken op te starten. Door een gedegen planning is "Combinatie De Utrechtse Tulp" ondanks de wispelturige wintermaanden erin geslaagd de werkzaamheden versneld uit te voeren. Werken conform planning is het sleutelwoord en zal het sleutelwoord blijven tot het einde van het werk.
A28 3
In de afgelopen 6 maanden zijn middels tien faseringen verschillende werkvakken beschikbaar gekomen voor de uitvoering. In deze faseringen zijn diverse werkzaamheden interdisciplinair en lean uitgevoerd. Dit heeft geresulteerd in overzichtelijke werkplekken waarbij de verschillende disciplines van elkaar weten wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Het kennen en begrijpen van elkaars werk leidt tot begrip, efficiëntie en veiligere werkomstandigheden.
De contractuele mijlpaal voor de ingebruikname was gepland op 15 september 2013 echter de daadwerkelijke datum ligt twee maanden eerder. "Combinatie De Utrechtse Tulp" heeft de intern gestelde mijlpalen kunnen waarmaken.
Samenvattend moet geconcludeerd worden dat er door "Combinatie De Utrechtse Tulp" heel hard gewerkt is in de afgelopen periode en dat er een resultaat behaald is om trots op te zijn!
De A28 tussen Maarn en Hoevelaken is opengesteld per 15 juli 2013!

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

A28 tussen Maarn en Hoevelaken

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.