16.11.18

Afwateringsproblematiek viaduct Rhenen in no time hersteld

Gebr. Van Kessel Wegenbouw en Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten hebben in september 2018 het afwateringsprobleem aan het viaduct N225 in Rhenen opgelost. De klus werd uitgevoerd in opdracht van de provincie Utrecht, in combinatie met het groot asfaltonderhoud van het brugdek. Beide teams van Gebr. Van Kessel hebben keihard gewerkt waardoor de werkzaamheden binnen één week werden voltooid.

Van tevoren werd uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste en meest duurzame oplossing. Deze opdracht is een goed voorbeeld van hoe opdrachtgever en opdrachtnemer samen tot een oplossing komen. Op het viaduct werd de gehele constructie, inclusief een deel van de aardebaan, vervangen. In de aardebaanwerd vervolgens een nieuw afwateringssysteem aangebracht. De constructie werd volledig nieuw opgebouwd met een asfalt-, beton- en elementenverharding. Als laatste werden markeringen, flexigoten en dynamische verkeersmaatregelen aangebracht.

 

Het viaduct is inmiddels weer volop in gebruik.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.