icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 12 november 2021

Asfalteringswerkzaamheden op de Eikenlaan in Dordrecht

In opdracht van de gemeente Dordrecht en in samenwerking met Ingenieursbureau Drechtsteden (IBD) heeft Gebr. Van Kessel Wegenbouw recent een nieuwe deklaag aangebracht op de Eikenlaan in Dordrecht.

Wij hebben de bestaande deklaag van de weg verwijderd en een nieuwe geluidsreducerende deklaag aangebracht. Ook is de weg voorzien van nieuw straatwerk en een vernieuwde drempelconstructie. Door de bestaande betonnen drempels te vervangen door sinusdrempels zijn de weg en de naastgelegen fietssuggestiestroken verbreed.

De opdrachtgever volgde de uitvoering van dichtbij en maakte mooie beelden van de werkzaamheden. Trots op onze succesvolle samenwerking met de gemeente Dordrecht en IBD.