30.03.17

Gebr. van Kessel draagt bij aan Boomfeestdag

Als veelzijdige aannemer houdt Gebr. van Kessel zich ook bezig met onderhoud. Zo ook bij de gemeente Roermond. Sinds 2017 heeft Gebr. van Kessel een onderhoudsbestek van deze gemeente in haar portefeuille.

Boomplantdag
(c) RTV Roermond

In opdracht van gemeente Roermond heeft Gebr. van Kessel Onderhoud onlangs, samen met zusteronderneming Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, een meerwerk verricht bij de Synergieschool.

 

De werkzaamheden omvatten het zorgdragen van de groenvoorziening waaronder de aanplant van het plantsoen, het aanplanten van een negental bomen, het inzaaien van gras en het plaatsen van een bank. Deze werkzaamheden werden geïntegreerd met de jaarlijkse boomplantdag.

 

 

Van te voren werd door Gebr. van Kessel het plantgat van de negen bomen gereed gemaakt, waarna de kinderen van de school de leuke taak kregen om het gat dicht te scheppen. Dit gebeurde op woensdag 22 maart jl. tijdens de Boomfeestdag.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.