30.03.17

Gebr. van Kessel ondertekent convenant duurzaam beton

De gemeente Tilburg heeft met het Netwerk Betonketen en 24 ondernemingen afspraken gemaakt voor duurzamer beton. Op 24 maart jl. ondertekenden de partijen, waaronder Gebr. van Kessel, het convenant ‘duurzaam beton’. Hiermee geven ze aan dat ze zich, in de periode 2017 tot 2020, actief gaan inzetten voor de uitvoering van duurzame maatregelen ten behoeve van het verhogen van het hergebruik en het verlagen van de CO2-uitstoot.

Convenant

De afspraken passen goed bij de ambitie van de gemeente Tilburg, die in 2045 wil werken volgens een zogenoemde circulaire economie. Dit is een systeem waarbij je producten en grondstoffen maximaal hergebruikt en waarin je de waarde zoveel mogelijk behoudt.

  

Bij Gebr. van Kessel staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom draagt zij graag haar steentje bij aan dit mooie initiatief.

 

Voor meer informatie: Betonketen en Gemeente Tilburg.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.