29.08.17

Deelname Dag van de Openbare Ruimte

Op 27 en 28 september a.s. nemen wij deel aan de Dag van de Openbare Ruimte. De Dag van de Openbare Ruimte is al jaren de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte in Nederland. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

DVORlogo

Op onze stand (nummer 4.3.56) staan wij klaar om u alles te vertellen over onze producten en diensten op het gebied van wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO).

 

Ook informeren wij u graag over onze innovatieve oplossingen voor klimaatadaptatie, waaronder groene gevelwanden, hybride natuurgras, het BMU-systeem (Bronbemaling Monitorings Unit) en waterbergend en reflecterend asfalt. Deze oplossingen dragen op een slimme manier bij aan verbeteringen van de inrichting en het ontwerp van de openbare ruimte.

Kortom, een bezoek aan deze vakbeurs is de moeite waard! Voor gratis toegangskaarten klik hier.

Wij hopen u op deze beurs te mogen ontmoeten. Tot ziens in de Jaarbeurs Utrecht!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.