22.02.19

Deelname Vakbeurs Sportaccommodaties

Op 14 maart a.s. vindt in de Expo te Houten de ‘Vakbeurs Sportaccommodaties’ plaats. De Vakbeurs Sportaccommodaties is hét evenement voor ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, die zich o.a. bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van sportprojecten, geeft hier acte de présence.

Op onze stand (nummer 2.102) informeren wij u graag over SportDrain®, onze duurzame maatwerkfundering voor sportvelden. Daarnaast is er ook aandacht voor een nieuwe circulaire productietechniek (via firma Circulus). Bij deze duurzame productietechniek worden twee reststromen, bestaande uit plastic en bermgrasvezels, ingezet als een circulair materiaal dat vervolgens wordt omgezet in diverse bio-based producten, zoals slagplanken, picknicksets, bankjes en paaltop-verlichtingsmasten.

 

Voor gratis toegangskaarten: https://www.vakbeurssportaccommodaties.nl/nl/bezoeker/registreer

 

Wij hopen u op deze beurs te mogen ontmoeten. Tot ziens in Houten!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.