icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 maart 2018

Deelname veiligheidsdag, Bewust Veilig 2018

Ook Gebr. Van Kessel is Bewust Veilig! Vandaag nemen wij daarom deel aan de landelijke veiligheidsdag, Bewust Veilig 2018. Op onze vestigingen en projectlocaties worden de onderdelen informatiebeveiliging en veiligheid op de werkplek nader besproken. Binnen het onderdeel veiligheid wordt het VolkerWessels-veiligheidsspel - De weg naar veiligheid -  gespeeld.

 Bewust Veilig 2018 is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Bouw en Infra en UNETO-VNI. Ruim 270 bedrijven in de bouw- en infrasector en de installatiebranche staan vandaag extra stil bij veilig werken. Veilig en gezond werken is een verantwoordelijkheid van iedereen op een project of bouwplaats en van alle partijen in de keten. Samen zorgen we voor veilige arbeidsomstandigheden.