29.03.19

Definitieve gunning voor multifunctionele sportaccommodatie in Rucphen

Gemeente Rucphen heeft de opdracht voor de ontwikkeling van een multifunctionele sportaccommodatie (MSA) inclusief een wieler- en atletiekbaan definitief gegund aan Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. De sportaccommodatie wordt gerealiseerd in het ‘Leisuregebied Binnentuin’ in Rucphen. De ontwikkeling van de Binnentuin is één van de speerpunten van de Toekomstvisie Puur Rucphen 2030 van de gemeente Rucphen.

De realisatie van de MSA bestaat onder andere uit het opbreken en verplaatsen van de bestaande atletiekbaan. Rondom de nieuwe atletiekbaan realiseren wij een prachtig groen ingericht landschap, waarin wij een wielerbaan aanleggen, compleet voorzien van fietsers- en voetgangersbruggen. De handbalvereniging krijgt een nieuw veld, voorzien van een asfalt-toplaag en het bestaande handbalveld wordt gerenoveerd. Voor de verenigingen leggen wij een nieuw parkeerterrein aan. De hele accommodatie, inclusief de wielerbaan, wordt tevens voorzien van een moderne verlichtingsinstallatie.  

 

De werkzaamheden starten medio maart en zullen naar verwachting eind juli gereed zijn.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.