31.08.18

Definitieve gunning Waalhaven Zuid aan Gebr. Van Kessel

Gebr. Van Kessel Wegenbouw (rayon West) heeft de definitieve gunning ontvangen voor het project ‘Herinrichting openbare ruimte Waalhaven Zuid’. De gunning werd ons eind juni verleend door de vier opdrachtgevers, Havenbedrijf Rotterdam, Stedin Netbeheer, Evides en Gemeente Rotterdam, op grond van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De opdrachtgevers gaan Waalhaven Zuid toekomstvast herontwikkelen tot een aantrekkelijk hoogwaardig bedrijventerrein.

Het project is opgedeeld in vier werkgebieden: herinrichting van de infrastructuur (verhardingen), vervangen van gas en elektra, het vervangen van drinkwaterleidingen en het vervangen/herstellen van de riolering. Onze werkzaamheden bij dit project omvatten de herinrichting en het vervangen van de verhardingen en riolering. Voor de werkzaamheden aan de kabels en leidingen zetten wij onderaannemer Van Vulpen in.

 

Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid heeft een hoge economische potentie door zijn gunstige ligging, maar is inmiddels verouderd. Zowel het bedrijventerrein als openbare ruimte worden compleet vernieuwd en ingericht. De start van de werkzaamheden staan gepland voor oktober 2018. Als alles volgens planning verloopt wordt het project in september 2021 opgeleverd.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.