23.07.18

Directie Gebr. Van Kessel uitgebreid met twee directeuren

Per 1 mei jl. is de directie van de Gebr. Van Kessel-bedrijven uitgebreid met twee directeuren. Naast de huidige algemeen directeur Tonny de Morée bestaat de directie voortaan ook uit de operationeel directeuren Jaap Kamp en Jan de Morée. Deze brede basis is belangrijk om de sterke positie van de verschillende Gebr. Van Kessel-bedrijven te bewaken en verder te verbeteren. De nieuwe directie zal zich dan ook gaan richten op de verdere professionalisering met een sterke focus op efficiënt werken, het waarborgen van de kwaliteit en innovaties.

De nieuwe directeuren zijn beslist geen onbekenden binnen de Gebr. Van Kessel-bedrijven. Jaap Kamp was hiervoor bedrijfsleider bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Daarvoor vervulde hij meerdere posities bij verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder Gebr. Van Kessel Wegenbouw. In zijn nieuwe rol zal hij zich gaan richten op de portefeuilles Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, Van Kessel Bronbemaling, Gebr. Van Kessel Onderhoud en de werkplaats (materieelpark).

 

Ook de roots van Jan de Morée liggen bij Gebr. Van Kessel. Hij bekleedde hier diverse functies bij verschillende vestigingen, waaronder als bedrijfsleider van Gebr. Van Kessel Wegenbouw West. De afgelopen jaren was hij directeur bij KWS vestiging Rotterdam. Jan de Morée wordt operationeel verantwoordelijk voor de bedrijven Gebr. Van Kessel Wegenbouw Oost/Zuid, Gebr. Van Kessel Wegenbouw West, de asfaltcentrale in Hoogblokland (APH) en Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.