05.07.19

Drone-beelden realisatie multifunctionele sportaccommodatie (MSA) te Rucphen

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek legt momenteel de laatste hand aan de multifunctionele sportaccommodatie (MSA) te Rucphen. Ten tijde van het aanleggen van de wieler- en atletiekbaan zijn onze werkzaamheden met een drone-camera gefilmd. Zie hieronder de video.

De realisatie van de MSA bestond onder andere uit het opbreken en verplaatsen van de bestaande atletiekbaan. Rondom de nieuwe atletiekbaan realiseerden wij een landschap, waarin wij een wielerbaan aanlegden, compleet voorzien van fietsers- en voetgangersbruggen. De handbalvereniging kreeg een nieuw veld, voorzien van een asfalt-toplaag en het bestaande handbalveld is gerenoveerd. Voor de verenigingen hebben wij een nieuw parkeerterrein aangelegd. De hele accommodatie, inclusief de wielerbaan, is tevens voorzien van een moderne verlichtingsinstallatie. 

 

De sportaccommodatie is gerealiseerd in het ‘Leisuregebied Binnentuin’ in Rucphen. De ontwikkeling van de Binnentuin is één van de speerpunten van de Toekomstvisie Puur Rucphen 2030 van de gemeente Rucphen

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.