icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 15 september 2020

Duurzaam vooruit door nieuwe elektrische machine

Recent is aan het materieelpark van Gebr. Van Kessel een nieuwe volledig elektrische machine toegevoegd. Deze multi-inzetbare shovel wordt door Van Kessel Sport en Cultuurtechniek onder andere ingezet voor de verdere verduurzaming van onze werkzaamheden op het gebied van terreininrichting, daktuinen en sport.

Bij de aanschaf van nieuw materieel wordt binnen Gebr. Van Kessel steeds kritischer gekeken naar aspecten als duurzaamheid, milieu en CO2-uitstoot. Met deze machine zetten wij weer een mooie stap richting een milieuvriendelijk materieelpark.

Door de aandrijving van een elektromotor die door een accu gevoed wordt, stoot de machine geen CO2 uit. Het accupakket dat met de nieuwste Lithium-Ion technologie gemaakt is, zorgt ervoor dat de gebruiksduur van de machine optimaal is afgestemd op ons werk. Bovendien heeft deze shovel een vrijwel geruisloze werking wat prettig is voor zowel onze werknemers als de omgeving.

Onze nieuwe aanwinst is gelijk na aflevering ingezet op de diverse projecten van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek als vervanging van de diesel variant.