04.04.19

Gebr. Van Kessel samen met VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland

Van 9 t/m 11 april a.s. is Gebr. Van Kessel samen met het VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland in de RAI in Amsterdam.

Op de interactieve VolkerWessels-stand (standnummer 10.20 & 10.21) wordt de diversiteit van VolkerWessels getoond onder het motto ‘Bouwen aan een betere levenskwaliteit’. Uiteraard is er op de stand veel aandacht voor VolkerWessels-innovaties, waaronder ook voor onze bio-based productietechniek (samen met Circulus B.V.). Diverse bio-based producten zijn tentoongesteld, zoals bermpalen, picknicktafels en bloempotten. Deze producten zijn gemaakt van bermgras en gerecycled plastic.

Building Holland is hét 3-daagse innovatie-event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Dit jaar is het thema circulariteit, digitalisering, energietransitie, renovatie en transformatie. 

 

Wij hopen u op de VolkerWessels-stand te mogen ontmoeten! Voor gratis toegangskaarten klik hier:

 

Ook directeur CSR, Lars van der Meulen van VolkerWessels nodigt u graag uit. Zie hier de video.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.