07.03.16

Nieuw onderhoudsbedrijf: Kennis vraagt om toepassing!

Gebr. van Kessel Onderhoud geeft met ingang van 2016 vorm en inhoud aan deze stelling. Voor de Integrale Droge Onderhoudscontracten gaat het nieuwe onderdeel van Gebr. van Kessel bv als één organisatie acteren.

Bundeling van kennis, kracht en kwaliteit leidt tot slimmer werken en meer effectiviteit.

GvK Onderhoud

“In de huidige structuur verliezen we terrein ten opzichte van onze concurrenten, en met name op het middenbedrijf. Om ervoor te zorgen dat we slagvaardiger en efficiënter gaan werken hebben we ervoor gekozen om de lopende projecten bijeen te brengen en het gehele onderhoud bedrijfsmatig aan te sturen. Hierdoor kunnen we eenduidige processen en systemen hanteren, onze medewerkers op meerdere vlakken inzetten en ons materieel maximaal benutten. Bovendien kunnen we een grote leercurve bereiken,” legt Johan IJzerman (Bedrijfsleider Gebr. van Kessel Onderhoud) uit.

GvK Onderhoud tafel
Deze medewerkers van Gebr. van Kessel Onderhoud staan voor u klaar!

Gebr. van Kessel Onderhoud

IJzerman bv (onderdeel van Gebr. van Kessel) zal voor de PGO/OPC spoorcontracten aanhaken bij Gebr. van Kessel Onderhoud door gebruik te maken van de processen en systemen.  

 

De hechte samenwerking met KWS en VIAM blijft in de toekomst van essentieel belang.

De processen en systemen moeten aansluiten op die van VIAM en het uitwisselen van gegevens moet zonder problemen verlopen.

De gebiedskennis en plaatselijke relaties vanuit de KWS-vestigingen zijn van groot belang. Bovendien is het belangrijk dat lokale medewerkers bij het onderhoud betrokken zijn. “Deze samenwerking maakt dat we met een duidelijk en eenduidig proces de lokale belangen goed in kunnen schatten en in een gebied de juiste acties kunnen uitvoeren met de juiste mensen,”vertelt Johan IJzerman.

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Nieuw onderhoudsbedrijf: Kennis vraagt om toepassing!

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.