icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 13 november 2020

Herinrichting buitenruimte geeft meerwaarde aan HCC Utrecht

Na de voltooiing van de terreininrichting van het Jaarbeursplein zal het team van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek opnieuw neerstrijken in de binnenstad van Utrecht. In opdracht van de gebouweigenares starten wij hier binnenkort met de herinrichting van de buitenruimte van het kantorencomplex Hojel City Center (HCC). Het ontwerp van architect Rijnboutt sluit mooi aan op het tegenoverliggende Jaarbeursplein; er wordt zelfs een aantal gelijke materialen toegepast.

De buitenruimte van het kantorencomplex, krijgt een chique eigentijdse uitstraling. Zo wordt het aanzicht van het gebouw flink onder handen genomen en wordt de groenvoorziening bij de hoofdentree vernieuwd. Tevens worden trappen gerealiseerd van natuursteen. Deze trappen worden gecompleteerd met ingebouwde verlichting en beplanting aan de zijkanten.

Na de realisatie van deze buitenruimte hoeft ons team Utrecht gelukkig nog niet te verlaten. Een nieuwe opdracht wacht alweer op ons; in 2021 starten wij hier weer met de realisatie van een binnentuin bij Central Park en de terreininrichting rondom.

 

© Visual: Rijnboutt