02.10.18

Hoogste punt sportaccommodaties op Harga bereikt

Samen met alle gebruikers vierde de gemeente Schiedam zaterdag 29 september een volgende stap in de ontwikkeling van het multifunctionele Sportpark Harga. Van de twee nieuwe accommodaties werd het hoogste punt bereikt. Ter gelegenheid van deze mijlpaal was er een open huis voor alle leden en belangstellenden.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van twee multifunctionele sportgebouwen met hoge energieprestatie, een beweeg- en gezondheidscentrum, vijf kunstgrasvelden, drie natuurgrasvelden en vier indoor squashbanen. De diverse gebruikers hebben een belangrijke stem in het ontwerp van de gebouwen. De bouw van het multifunctionele Sportpark Harga is de laatste stap in de gebiedsontwikkeling van Schiedam in Beweging, waarbij de gemeente sport naar een hoger plan tilt en ruimte maakt voor een meer gevarieerd woningaanbod in de stad.

 

Lees ook: https://www.kessel.nl/nl/nieuws/detail/volledig-energieneutraal-sportpark-biedt-meerwaarde-voor-park-harga-schiedam

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.