03.07.18

IJzerman behaalt wederom trede 3 op de veiligheidsladder

IJzerman heeft zich voor het derde jaar op rij gecertificeerd voor trede 3 op de Veiligheidsladder. Hiermee toont IJzerman aan dat het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie nog altijd stabiel is en een stevige basis vormt. Ook in de toekomst zal dit bij IJzerman gestimuleerd blijven worden. IJzerman heeft namelijk de ambitie door te groeien naar een veiligheidsbewustzijn behorend bij niveau 4 van de Veiligheidsladder.

De Veiligheidsladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De Veiligheidsladder is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.