icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 24 maart 2021

Landelijke veiligheidsdag in de bouw

Vandaag, 24 maart, is het de landelijke veiligheidsdag in de bouw! Door corona kunnen wij helaas vandaag niet met al onze mensen fysiek samenkomen, daarom kiezen wij ervoor om dat later dit jaar alsnog te doen.

Toch staan wij vandaag extra stil bij veiligheid. Ditmaal belichten wij het thema: ‘verstappen, struikelen en uitglijden’.

Alle afdelingen van Gebr. Van Kessel staan bij dit thema stil met behulp van een toolbox. Hiermee controleren wij onze werkplek op de drie bovenstaande risico’s. Uit onderzoek is gebleken dat deze risico’s de oorzaak zijn van één op de drie verzuimongevallen binnen de bouwbranche. Ook wordt er door alle leidinggevenden vandaag een presentatie gegeven aan hun medewerkers.

Veiligheid verdient jouw aandacht. Sta jij hier vandaag bij stil?