16.03.18

Lidmaatschap VBR voor Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten, specialist in o.a. betonreparaties, is officieel lid geworden van het VBR (Vereniging van Gecertificeerde Beton-Reparatiebedrijven).

VBR-bedrijven zijn meedenkende partners die in het belang van hun klant handelen. Zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle VBR-bedrijven zijn gespecialiseerd in het constructief repareren en onderhouden van beton.

 

Het lidmaatschap is een logische stap volgens de twee bedrijfsleiders Bert Maessen en Michel Hoeke van Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten. “Het bewijst dat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant bij ons voorop staan”, aldus Michel Hoeke. “En daar zijn wij erg trots op”, voegt Bert Maessen toe.

 

Zie ook het interview met Bert Maessen en Michel Hoeke op de VBR-website: https://www.vbr.nl/nieuwsbericht/gebr-van-kessel-speciale-technieken-en-producten-sluit-zich-aan-bij-de-vbr

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.