icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 22 juni 2021

Nieuwe rotonde gerealiseerd in Schiedam

Al jarenlang zijn wij actief voor de gemeente Schiedam. Voor de gebiedsontwikkeling ‘Schiedam In Beweging’ heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek een nieuwe mijlpaal bereikt met betrekking tot de reconstructie van de Hargalaan. Ons team heeft hier een nieuwe rotonde aangelegd. Hierdoor is een verbeterde en veiligere ontsluiting gerealiseerd voor de bewoners en bezoekers van sportpark Harga.

Door efficiënt te werken heeft ons team de rotonde een week eerder dan gepland opgeleverd. Voor de zomervakantie wordt de kruising met de op- en afrit van de A20 en de Hargalaan gereconstrueerd. Met uitzondering van het groenonderhoud kunnen de reconstructie-werkzaamheden van de Hargalaan hierna worden afgerond.

Voor ‘Schiedam In Beweging’ realiseerden wij ook het energieneutrale sportpark Harga. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek was hier als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van twee multifunctionele sportgebouwen en bijbehorende sportvelden. Behalve aan de realisatie van het sportpark, werkte Van Kessel Sport en Cultuurtechniek aan het bouw- en woonrijp maken van de nieuwbouwwijk Harga Midden.

 

In opdracht van de gemeente Schiedam