08.05.18

Op bio-based banken genieten van de Noordwaard

Om het gebruik van bio-based materialen te stimuleren stelt Gebr. Van Kessel Onderhoud een vijftal bio-based banken ter beschikking aan de Noordwaard. De banken zijn gemaakt van grasvezelcomposiet: gemaaid gras en gerecycled plastic. De banken zijn begin mei officieel geplaatst door Wim Anemaat, directeur inkoop en contractmanagement bij Rijkswaterstaat en Jan de Morée, operationeel directeur Gebr. Van Kessel.

“Wij dragen graag bij aan de circulaire economie. Ook hier zijn materialen op een goede manier duurzaam hergebruikt”, zegt Jan de Morée. “Als Rijkswaterstaat willen wij duurzaam hergebruik stimuleren. Met deze banken is er op de markt weer een mooie toepassing van dit materiaal bij. Daardoor kan er nu ook zittend genoten worden van dit prachtige gebied”, voegt Wim Anemaat daaraan toe.

 

Gebr. Van Kessel Onderhoud voert sinds tweeënhalf jaar het onderhoud aan de Noordwaard uit in opdracht van Rijkswaterstaat en krijgt daarbij hulp van diverse grazers. Eerder stelde Gebr. Van Kessel Onderhoud fauna-rasterpalen van bermgrasvezelcomposiet ter beschikking. Dit om de veiligheid van de dieren te kunnen waarborgen.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.